Geloven in de polder! Maak kennis met het christelijk geloof!

 

Opgeven groeigroepen

Een groeigroep is een vorm van gemeenteopbouw, waarbij het gaat om het groeien in geloof, in gemeenschap en in gastvrijheid. In een groeigroep willen we het geloofsgesprek stimuleren. Het is geweldig als je als gemeenteleden intensief met elkaar meeleeft en groeit in geloof rond een open Bijbel. We willen graag starten met verschillende groeigroepen. Dus geef jezelf op via deze link!

 

Diakenen uit Zeewolde in actie voor Stichting Present, u ook?

 

Ledental NGK stijgt licht!

Het ledental van de NGK is in 2015 met 96 leden gestegen tot 33.008. Dat blijkt uit het nieuwe Informatieboekje. De toename komt na enkele jaren van lichte daling. Sinds 2010, toen de NGK 32.663 leden telde, is het ledental met 1 procent toegenomen. Lees artikel

 

Veel vrijwilligers voor hulp op AZC

20-01-2016 - Zeewolde - Bij het Platform Vluchtelingenhulp in Zeewolde hebben zich inmiddels 230 mensen aangemeld die als vrijwilliger aan het werk willen op het asielzoekerscentrum. Woensdagavond hadden zich na een informatie-avond al honderd mensen aangemeld. Donderdag zijn daar nog 130 aanmeldingen bij gekomen. Daarnaast hebben veel mensen laten weten dat ze op de hoogte gehouden willen worden. Het platform hield de bijeenkomst gisteravond omdat het vrijwilligers zoekt die willen helpen op het asielzoekerscentrum. (bron: Omroep Flevoland)  

 

Bouwstenen Bijbel School

Leren, ontdekken, verlangen en groeien: Dat is waar de Bouwstenen Bijbelschool voor staat. Het is onze missie dat gemeenteleden meer verlangen naar God, Jezus en de Geest in hun leven.  Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen. Deze Bouwstenen Bijbel School(BBS) biedt daar prachtige handvatten voor. klik hier voor meer informatie.
 

EO-app maakt Bijbellezen leuker

 

09-09-13 - Bijbellezen aan tafel staat in deze jachtige tijd onder druk. Met de lancering van de app Samen Geloven probeert de Evangelische Omroep gezinnen met kinderen weer rond de Bijbel aan tafel te krijgen. Meer