Geloven in de polder! Maak kennis met het christelijk geloof!

 

 

Inzamelactie DE waardepunten voor Voedselbank

Voor Voedselbank De Kostmand Zeewolde staat de hele maand februari in het teken van het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten. De  gespaarde en ingeleverde punten worden begin maart verzilverd voor pakken koffie. De pakken gaan vervolgens in de voedselpakketten.  Ook sparen? klik hier voor meer informatie! 

 

Diakenen uit Zeewolde in actie voor Stichting Present, u ook?

 

Download hier de brochure diaconie!

Deputaten kerkelijke eenheid GKV verdeeld over toenadering tot NGK

21-02-2017 - Zeewolde - De deputaten kerkelijke eenheid van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKV), zijn verdeeld over de toenadering tussen hun kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken (NGK). Dat blijkt uit een deze week op de website van de GKV gepubliceerd aanvullend rapport (pdf). Drie van de veertien deputaten stellen daarin dat eerdere rapportages te veel een compromistekst bevatten. „Formuleringen waren en zijn niet altijd helder, bleken soms multi-interpretabel of verhulden waar het ons inziens werkelijk om gaat.” klik hier voor het hele artikel uit RD.

 

Bouwstenen Bijbel School

Leren, ontdekken, verlangen en groeien: Dat is waar de Bouwstenen Bijbelschool voor staat. Het is onze missie dat gemeenteleden meer verlangen naar God, Jezus en de Geest in hun leven.  Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen. Deze Bouwstenen Bijbel School(BBS) biedt daar prachtige handvatten voor. klik hier voor meer informatie.
 

EO-app maakt Bijbellezen leuker

 

09-09-13 - Bijbellezen aan tafel staat in deze jachtige tijd onder druk. Met de lancering van de app Samen Geloven probeert de Evangelische Omroep gezinnen met kinderen weer rond de Bijbel aan tafel te krijgen. Meer