Geloven in de polder! Maak kennis met het christelijk geloof!

 

Inzamelactie DE waardepunten voor Voedselbank

Voor Voedselbank De Kostmand Zeewolde staat de hele maand februari in het teken van het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten. De  gespaarde en ingeleverde punten worden begin maart verzilverd voor pakken koffie. De pakken gaan vervolgens in de voedselpakketten.  Ook sparen? klik hier voor meer informatie!

 

 

 

Diakenen uit Zeewolde in actie voor Stichting Present, u ook?

 

Download hier de brochure diaconie!

Veel vrijwilligers voor hulp op AZC

20-01-2016 - Zeewolde - Bij het Platform Vluchtelingenhulp in Zeewolde hebben zich inmiddels 230 mensen aangemeld die als vrijwilliger aan het werk willen op het asielzoekerscentrum. Woensdagavond hadden zich na een informatie-avond al honderd mensen aangemeld. Donderdag zijn daar nog 130 aanmeldingen bij gekomen. Daarnaast hebben veel mensen laten weten dat ze op de hoogte gehouden willen worden. Het platform hield de bijeenkomst gisteravond omdat het vrijwilligers zoekt die willen helpen op het asielzoekerscentrum. (bron: Omroep Flevoland)  

 

Bouwstenen Bijbel School

Leren, ontdekken, verlangen en groeien: Dat is waar de Bouwstenen Bijbelschool voor staat. Het is onze missie dat gemeenteleden meer verlangen naar God, Jezus en de Geest in hun leven.  Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen. Deze Bouwstenen Bijbel School(BBS) biedt daar prachtige handvatten voor. klik hier voor meer informatie.
 

EO-app maakt Bijbellezen leuker

 

09-09-13 - Bijbellezen aan tafel staat in deze jachtige tijd onder druk. Met de lancering van de app Samen Geloven probeert de Evangelische Omroep gezinnen met kinderen weer rond de Bijbel aan tafel te krijgen. Meer