Dag vol gezelligheid

Zaterdag 24 juni 2017 van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Dit jaar weer een uitgebreide kledingmarkt, het spellencircuit voor de kinderen, een enveloppentrekking waarmee vele mooie prijzen te winnen zijn en u kunt zomerfruit en bloemen bestellen.

 

Maar natuurlijk is er ook de oude-vertrouwde-boelmarkt weer waar u lekker overheen kunt wandelen op zoek naar leuke boeken /cd’s of dvd’s of huishoudelijke artikelen, computeronderdelen, speelgoed, puzzels en spellen, vintage, glaswerk, meubels, etc. En terwijl u daar loopt kunt genieten van live muziek.

 

Voor de kinderen is er ponyrijden en een nieuw spellencircuit, terwijl schminken en het luchtkussen springen ook tot de mogelijkheden behoren.

 

Zonder versnaperingen geen Boeldag. Er is ’s ochtends weer koffie met gebak en tussen-de-middag vers belegde broodjes, broodjes hamburgers, onze welbekende vis natuurlijk en nog veel meer! Dus er zal genoeg ruimte zijn om de innerlijke mens te voorzien van een hapje en een drankje.

 

We willen u van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Weet u welkom, we ontmoeten u graag op 24 juni 2017 tussen 10.00 -14.00 uur in Het Kruispunt, Gedempte Gracht 1 in Zeewolde! Contactpersoon: Bert Kamsteeg