Kerstmaaltijd, geef je op!

Samen eten op Tweede Kerstdag 2022

Dit bericht is geplaatst op 03-12-2022

Uitnodiging


Vind je het gezellig om samen te eten op Tweede Kerstdag? Dan ben je van harte welkom in ‘Het Kruispunt’ (Gedempte Gracht 1, Zeewolde). Een samenzijn waar iedereen welkom is, waar je je op je gemak mag voelen, waar lekker eten voor je klaarstaat, waar muziek is, waar je ontspannen naar het kerstverhaal kunt luisteren en waar je jezelf mag zijn. Neem gerust iemand mee! 

Je kunt binnenlopen vanaf 17.00 uur voor een hapje en een drankje, waarna we om 17.45 uur de maaltijd willen openen. Als je vervoer nodig hebt, laat dat gerust weten. Dan word je thuis opgehaald en weer thuisgebracht. We willen de avond rond 20.30 uur afsluiten.

Aan dit samenzijn zijn geen kosten verbonden. Als je een financiële bijdrage wilt leveren, is dat uiteraard welkom. (Er staat een mandje om een bijdrage in te doen.)

Om zicht te hebben op hoeveel mensen er komen eten, willen we je vragen je aan te melden vóór 19 december 2022. Liefst via de mail: kerstmaaltijdzeewolde@gmail.com

Je kunt ook Addy van den Berg bellen op telefoonnummer 06-14289743. Neemt hij niet op, spreek dan zijn voicemail in of stuur hem een appje. 
Als er sprake is van medisch noodzakelijke dieetwensen kun je dat aangeven bij het aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijving is op volgorde van aanmelding en  “vol = vol”. Nog maar 6 plaatsen vrij! (22-12)

Mede namens het Interkerkelijk Diaconaal Platform Zeewolde (IDPZ)

Petra Wijgerse, Greet van den Pol en Addy van den Berg

Flyer uitnodiging kerstmaaltijd

Direct doneren, klik hier!