Tot op de bodem

Dit bericht is geplaatst op 01-11-2023

We stonden op het punt om van start te gaan met de repetities van ToTTopdebodem, maar nu pastor Pier zo plotseling is overleden is er in het kernteam een terugslag. We hebben daarom besloten om de uitvoering uit te stellen met een paar maanden. De uitvoering zal in april zijn. Zodra er meer informatie bekend is hoor je van ons.

Sluit je aan bij het ToTTopdebodem-koor
De komende periode gaan we wel al oefenen met een gelegenheidskoor. Er worden drie nummers ingestudeerd. Wie zin heeft om zich hierbij aan te sluiten: er wordt gerepeteerd op woensdagavond. Het zou leuk zijn als hier ook mensen van het Kruispunt aan meedoen! Geef je bij ons op!

Stella Damavandi en Nienke Strengholt (totopdebodemzeewolde@gmail.com)

 

Top op de bodem aanmelden: topopdebodem@gmail.com


 

ToTTop de Bodem

Het duurt nog even, maar dat moet ook wel. Sinds 1 mei 2023 zijn we één gemeente met de Schuilplaats uit Zeewolde en dat is een feest waard. 

We gaan een voorstelling maken, een groot project. Om elkaar beter te leren kennen, samen te oefenen, decors te maken, filmpjes te maken, te zingen, te dansen, kleding te maken, te schminken, toneel te spelen, samen te eten en te drinken. Deze keer samen als Nederlandse Gereformeerde Kerken van Zeewolde. 

Ja van Zeewolde, en daar zal het dan ook over gaan. Een mooie bijkomstigheid is het veertig jarig bestaan van Zeewolde, wat ook gevierd gaat worden. Daar sluiten we helemaal bij aan, zodat we ook voor het dorp zelf van betekenis mogen zijn met deze voorstelling. 

In het weekend van 10 februari gaan we tot op de bodem uitzoeken wat er aan de hand is in Zeewolde. 

Als je mee wil doen in dit ‘onderzoek’, en je hebt je nog niet bij ons aangemeld op 14 mei, dan kan jij je aanmelden bij: totopdebodemzeewolde@gmail.com

Geef in die mail ook gelijk door waar jij je voor aan wil melden: 
Zang, dans, decor, geluid, licht, kleding, pr. (social media) , financiën, schminken, toneel, film, muziek, helpende hand algemeen, of een andere functie die we er ook in kunnen passen.

Wie zijn wij: Nico van Huizen, Inge Jonker, Hetty Smit , Kees Smit (schrijver van het verhaal), Stella Damavandi, Nienke Strengholt, Marnix van Lien en Arco van Diggele.