Nieuwe website

NGK Zeewolde krijgt een nieuwe website!

Dit bericht is geplaatst op 04-12-2020

Nieuwe website en ledensite

NGK Zeewolde ‘Het Kruispunt’ krijgt een nieuwe website met een nieuwe ledensite en administratie. De huidige website is verouderd. Storingen maakten het voor de administratie lastig om er goed mee te werken.

 

Voorstellen Webteam

In het webteam zitten:

Erik van Dijk                            Technisch beheer

Lars Kamsteeg                      Digitaal website beheerder

Marcel uit de Bosch             Voorzitter Mediacommissie en coördinator Webteam

Martine Modderman            Vormgeving en huisstijl

Jansje Steenbergen             Ledenadministratie

KerkSPOT

De keuze is gevallen op KerkSPOT. De aanbieder is gericht op kerken en zendingsorganisaties en kan alle wensen op het gebied van website en ledenadministratie realiseren. Ook kan de website ons ondersteunen op het gebied van organisatie en communicatie. Zoals de aanbieder omschrijft in de missie: “KerkSPOT is opgericht om alle kerken en gemeenten van Nederland te dienen. Wij vereenvoudigen de dagelijkse werkzaamheden van de lokale kerk waardoor zij zich meer kan richten op de essentie: het verspreiden van de boodschap en de hoop van Christus".

 

De producten waar we gebruik van maken:

KerkSPOT WEB                 Een moderne website voor online communicatie, zowel intern als extern (website & intranet)

KerkSPOT Management  (Leden)administratie & interne organisatie

KerkSPOT Connect          Een online platform voor de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente

KerkSPOT APP                  Maakt de kerk mobieler en hiermee komen we op een directe, veilige en besloten manier dichter bij elkaar

De website ziet er anders uit

De nieuwe website krijgt een ander uiterlijk. Andere kleuren, heldere foto’s en een duidelijk menu. Mensen van binnen en buiten onze gemeente vinden informatie over onze gemeente via verschillende keuzemenu’s.

 

 

Nieuwe ledensite

Leden van onze gemeente krijgen toegang tot de ledensite, een besloten deel van de website. Daarachter vind je onder meer de ledenlijst maar ook je eigen profiel, dat je dus zelf beheert. Ook hele nieuwe functies gaan we gebruiken. En via een agenda op de site kan gereserveerd worden voor het bijwonen van de kerkdienst of evenementen. De weekbrief en kerkblad worden via de site gemakkelijk opgemaakt en kunnen na een digitale melding worden gelezen. Met je mobiel inloggen op de ‘Mijn Kruispunt App’ is straks een fluitje van een cent. Uiteraard gaan we alles duidelijk aan iedereen uitleggen.

 

Planning

Het Webteam hoopt medio januari – februari 2021 gereed te zijn. Dan krijgen alle leden hun inloggegevens en zullen we een uitleg sturen. We organiseren inloopavonden in de kerk, waar uitleg wordt gegeven over de nieuwe ledensite en de app.

 

Testpanel

Voordat we ‘live’ kunnen gaan is het natuurlijk fijn als alles goed werkt en het gebruiksgemak optimaal is. We zoeken nog leden die in medio januari volgend jaar willen oefenen met de site. (Uiteraard met inachtneming van Coronavoorschriften)

Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Marcel:  

 

We houden jullie op de hoogte! Met hartelijke groeten,

 

Het Webteam.