40 dagen project

Op weg naar Pasen: 40 dagenproject

Dit bericht is geplaatst op 09-02-2021

Nog iets meer dan 40 dagen en het is al Pasen. Wil jij ook de tijd naar Pasen toe gebruiken om stil te staan bij de vraag: Wie is Jezus voor mij? Dat kan! Of vind je het lastig om een zinvolle invulling te geven aan de 40 dagentijd? Dan is dit project misschien iets voor jou.

Voor ons 40 dagen-project in de gemeente willen we gebruikmaken van het programma van Jos Douma ‘Op weg naar Pasen 2021’. https://www.levenindekerk.nl/op-weg-naar-pasen-2021/

Elke dag: individueel kort bijbelmoment
Als je je op bovenstaande website aanmeldt, krijg je dagelijks een mail met een kort bijbelmoment (inclusief een link naar een podcast, zodat je dit bijbelmoment ook kunt beluisterenals je dat liever doet).

Donderdagavond: 20 minuten-viering op YouTube
Als je je hebt aangemeld voor het bijbelmoment, ontvang je automatisch elke week een uitnodiging met een link voor een 40 dagenviering van 20 minuten. Je kunt deze vieringen dan bekijken op YouTube op de zeven donderdagen van de 40 dagentijd om 19.30 uur. Ze gaan over de Bijbelteksten van de betreffende donderdagen en worden geleid door Jos Douma.

Donderdagavond: om 20.00 uur napraten in NGK-Zeewolde-ZOOM-groepjes
Na afloop van deze vieringen van Jos Douma willen we online doorpraten over wat we hebben gehoord en beleefd in deze week. Eventueel aan de hand van vragen. Dat doen we in kleine NGK-Zeewolde-ZOOM-groepjes. 

Meld je daarvoor eenmalig aan bij Addy en Jacoleen van den Berg door het onderstaand formulier in te vullen. Zij zullen je dan elke week een ZOOM-link sturen waarop je kort voor 20.00 uur in kunt loggen. Ze zullen dan met ZOOM de groepjes vormen. Elke week kom je daardoor waarschijnlijk in een ander groepjeterecht. Het is niet verplicht om elke week mee te doen, maar natuurlijk is dat wel wenselijk. 

Zondagmorgen: Preek sluit aan
In de zondagochtenddienst wil ds. Bert Lakerveld aansluiten op wat er in het 40 dagenproject aan de orde is. 

Wil je meedoen?
Meld je dan aan bij: https://www.levenindekerk.nl/op-weg-naar-pasen-2021/ En vul het formulier hieronder in!

Hartelijke groet,

Addy en Jacoleen van den Berg