Alpha cursus

We zoeken een coördinator teamlid voor de organisatie.

Alpha cursus

Wat is Alpha?
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven, dat is Alpha!
Tijdens elf interactieve en gezellige bijeenkomsten en een mini-weekend ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere geïnteresseerden door over vijftien inspirerende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha!

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Meedoen
Kom naar de startbijeenkomst op (Nog nader te bepalen) Tijdens deze avond hoor je uitgebreid over Alpha, waarna je kan besluiten om mee te gaan doen. Alpha is gratis!!
Geef je vooraf op via: alphazeewolde@gmail.com of 06-10998608 (Leendert Hordijk)

De Alpha-avonden hebben een vast schema:
• 19.00 start met gezamenlijke maaltijd.
• Inleiding over het onderwerp van de avond
• Bespreking in kleine vaste gespreksgroepen
• Afsluiting 21.45 uur

De overige data zijn: wekelijks op donderdag (nog nader te bepalen). En er is een “kort weekend” op een externe locatie.

Overige informatie
De Alphacursus wordt in Zeewolde georganiseerd in samenwerking door de kerken: PGZ, GKV, NGK, EGZ en de Christengemeente Zeewolde.
Voor algemene informatie over Alpha kun je kijken op http://www.alpha-cursus.nl

Namens het interkerkelijke Alpha team