Boekbespreking

Boekbespreking over oefenen in de omgang met God  

Boekbespreking

Veel mensen verlangen naar meer diepgang. Ze merken dat eenmaal per week een kerkdienst bijwonen, of af en toe een goed boek lezen, niet als vanzelf tot verdieping leidt. Je komt voor je gevoel niet verder, je stagneert in geloof en groei. 

Het boek “Het feest van de navolging” van Richard Foster wil je helpen om stappen te zetten naar geloofsgroei. Foster laat zien hoe o.a. meditatie, gebed, vasten, studie en aanbidding je helpen om vanaf de oppervlakte van het leven naar de diepte af te steken. 

Dit boek bespreken we met elkaar in de leesgroep. Ons verlangen met de boekbesprekingen is om samen met anderen meer te leren over God en de Bijbel, te groeien in geloof en mooie (geloofs)gesprekken met elkaar te hebben.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk 10 april 2024 aan via l.felten@solconmail.nl of tel. 06 10 16 88 47

We verwachten van de deelnemers dat ze van tevoren het hoofdstuk dat aan de beurt is bestuderen, waarna we het met elkaar bespreken aan de hand van gespreksvragen. Bij toerbeurt opent en sluit een van de deelnemers de besprekingen met gebed. De momenten van samenkomen bepalen we in onderling overleg, maar zijn in elk geval ‘s avonds. We gaan van start als we vijf deelnemers hebben en het maximum aantal is tien. 


Meer informatie, of wil je het boek inzien? Bel, mail of app Louis. 
Gea en Louis Felten