Geloven in de polder! Maak kennis met het christelijk geloof!

 

Carlos in Moldavie

Sinds september 2019 werkt Carlos Wessels als zendingswerker voor Operatie Mobilisatie in Moldavië. Kijk op zijn website voor meer informatie en meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy in de NGK Zeewolde

Op 25 mei 2018 moet iedere organisatie AVG-proof zijn, ook de kerken, bekijk wat de NGK Zeewolde gedaan heeft om AVG-proof te zijn.

Lees meer':

 

NGK Zeewolde doet mee met Present

Onderstaand filmpje laat zien wat de NGK Zeewolde heeft gedaan tijdens de Present Actie.

 

NGK en GKv samen één predikantsopleiding

06-12-2017  Nu de CGK-synode het plan voor een Gereformeerde Theologische Universiteit heeft afgewezen, werken GKv en NGK aan één gezamenlijke predikantsopleiding. Dat heeft de rector van de TU Kampen op de GKv-synode gemeld. De Nederlands Gereformeerde Predikantenopleiding (aanvullende deelopleiding, 20 procent) is tot nog toe gelieerd aan de TU Apeldoorn (CGK).

Psalm 23 meest gelezen Bijbelgedeelte op debijbel.nl

Digitale bijbellezers waren dit jaar vooral op zoek naar liefde, licht en genade. De meest gelezen bijbeltekst was Psalm 23. Dat staat in het jaaroverzicht van debijbel.nl, de bijbelwebsite van het Nederlands Bijbelgenootschap. lees hier het hele artikel.

 

 

Bouwstenen Bijbel School

Leren, ontdekken, verlangen en groeien: Dat is waar de Bouwstenen Bijbelschool voor staat. Het is onze missie dat gemeenteleden meer verlangen naar God, Jezus en de Geest in hun leven.  Verdieping in je geloof zoeken betekent dat je meer vrucht mag gaan dragen. Deze Bouwstenen Bijbel School(BBS) biedt daar prachtige handvatten voor. klik hier voor meer informatie.